Over mij

“Mijn verlangen is een tijger in een luciferdoosje, een walvis in een regendruppel, een verzinsel in een zee van echtheid” – Toon Tellegen

Deze blog begon een aantal jaar geleden als een mengelmoesje van alles wat mij bezig hield, maar sinds ik literatuur studeer is de focus meer op boeken te komen liggen. Verwacht geen ellendig lange reviews over moeilijke literatuur, ik hou meer van kort maar krachtige blogs. Van graphic novels tot mijn eigen poëziealbum en overzichten van boeken die ik onlangs heb gelezen, het komt allemaal voorbij. Tegelijkertijd schrijf ik zo nu en dan nog steeds over andere dingen die me bezig houden, zoals muziek, podcasts en series.

Wat lees ik graag? Voor mijn studie lees ik de meest uiteenlopende werken, van klassiekers tot postmoderne literatuur en veel vertaalde romans. Zelf ben ik meer een fan van sciencefiction en dystopische werken, queer literatuur en Young Adult boeken. Maar eigenlijk sta ik altijd open voor elk boek en genre om te proberen! Verder hou ik van poëzie en bezoek ook graag poetry-slams en andere literaire evenementen.

Waar schrijf ik soms ook over? Ik ben een ontzettende fan van klassiek ballet en Star Trek en dat schemert zo nu en dan wel door op mijn blog. Ook probeer ik om de zoveel tijd mixtapes te maken van mijn favoriete muziek, want dat is ook iets waar ik me erg mee bezig hou.

Voel je vrij om een berichtje achter te laten of om een mailtje te sturen aan verzinselinzee@gmail.com! Verder ben ik ook actief op Twitter, Goodreads, Bloglovin en Spotify.

Privacy verklaring
Verzinselinzee is een blog zonder een domein of server die ik zelf beheer en valt onder de hosting van WordPress.com. Ik heb daarom geen persoonlijke invloed op het regelen van cookies (WordPress verzamelt functionele, analytische en tracking cookies) of beheren van persoonlijke gegevens, maar toch wil ik je laten weten dat deze blog gegevens verzamelt wanneer je een reactie achterlaat of pagina’s bezoekt. Deze gegevens bestaan uit je naam, e-mailadres, website, IP-adres wanneer je ervoor kiest om een reactie achter te laten. Verder verzamelt de blog gegevens over welke pagina’s door bezoekers worden bekeken. Deze gegevens worden automatisch door WordPress opgeslagen en gebruik ik het enkel om te reageren op reacties of vragen. De beveiliging van deze gegevens wordt geregeld door WordPress zonder dat ik daar invloed op kan uitoefenen, daarom verwijs ik je door het privacy beleid van WordPress zelf. Mocht je willen dat ik de gegevens die ik wil heb (naam, e-mailadres, etc.) verwijder of in zien, stuur dan een e-mail naar verzinselinzee@gmail.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.